•روشن یا خاموش شدن تدریجی پمپ ها از حالت سکون تا دور مورد نیاز
کاهش مصرف انرژی: مصرف کمتری دارند و میتوانند به صرفهجویی در هزینههای انرژی کمک کنند.
کلکتور: از یک سمت به سیستم تست و از سمت دیگر به شبکه مصرف متصل می شود. در بوستر پمپهای آتش نشانی بزرگ بر روی کلکتور یک فلومتر نصب می شود تا این امکان وجود داشته باشد که حجم زیادی از آب دورریز نشود و بوسیله آن عملکرد پمپ تحت کنترل درآید.
برای ورود نوبتی پمپها به مدار، نیاز به نصب برد کنترلر بر روی تابلو فرمان است.
بدین ترتیب در زمان حداکثر مصرف آب، شاهد بهره گیری از تمام ظرفیت مجموعه پمپ های نصب شده در بوستر پمپ هستیم.
افزایش فشار آب به صورت مرحله ای: در بوسترهای چند پمپه، هر پمپ به تدریج به سیستم اضافه می شود تا فشار بهینه مورد نیاز تامین شود.
کاربرد محدود: در سیستمهایی که نیاز به تغییرات مکرر در فشار آب دارند، ممکن است مناسب نباشند.
این نوع پمپ ها برای افزایش فشار آب در منازل یا سیستم های کوچک مورد استفاده قرار more info میگیرند. آنها معمولاً به صورت عمودی یا افقی قرار میگیرند.
شیر صافی به عنوان بخشی از سیستم فیلتراسیون مایعات استفاده میشود و ذرات موجود در مایعات را جدا میکند.
این تابلوها به کمک سنسور و دستگاههای کنترلی، عملکرد سیستم را بررسی میکند و از ایجاد مشکلات و خطاهای احتمالی در سیستم جلوگیری میکند.
با داشتن مقدار هد و دبی مورد نیاز ساختمان میتوان بوستر پمپ مناسب ساختمانها بلند مرتبه را انتخاب کرد.
بوستر پمپ اعم از آبرسانی و آتش نشانی، مجموعه ای از چند پمپ خاص است که به صورت موازی به یکدیگر متصل شده اند و وظیفه تنظیم میزان فشار آب در شبکه آبرسانی یا اطفای حریق بهنگام آتش سوزی و قطع شدن جریان آب شهری را بعهده دارد.
این نوع از بوستر پمپها برای افزایش فشار آب در سیستم آب خانگی استفاده میشوند. آنها در خانهها، آپارتمانها و محیطهای خانگی نصب میشوند.
استفاده از یک یا چند پمپ بصورت مجزا و فاقد هماهنگی با یکدیگر باعث افزایش فشار بیش از حد در قسمتهای پایینی سیستم لوله کشی و آسیب وارد شدن به اتصالات و تجهیزات می شود.